投稿一覽 > 過往記錄 > 瀏覽內容
請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好?
日期:2006/10/13 16:44
留言者:初哥

我想學吓做手和提高唱功, 請問有無人知道八和粵劇學院是否教得好? 抵玩? 依家報名得唔得? 是否接受插班生?

Page: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] < 回上一頁

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.241 )
日期:2007/06/22 12:59
留言者:笑談

角色早就分了,由導演話事,家長根本冇得做,又點會聯絡佢,由此可見此欄罵人者肯定別有用心.
鬼咩!唔唱得唔做得,就扮正義,其實酸葡萄之心,路人皆見.
鬼叫八和多機會,唔抵得就係咁.
如果你係叻口既,就開間九和同人爭過吖笨!!!!!!! (大笑) (大笑) (大笑)

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.242 )
日期:2007/06/22 13:32
留言者:呀一

發作勒~~發作勒~~~ (表情12)

改左名就咁粗鄙既 (沉思)

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.243 )
日期:2007/06/22 18:29
留言者:口水

拿,又發作勒!!!

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.244 )
日期:2007/06/22 18:54
留言者:法眼

空穴來風必有因,点解又唔見人地唱哪吒老母的角式係由主事人老母做?

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.245 )
日期:2007/06/22 19:10

讓我們齊來分柝吓,(一)據我所以上次母子同台齋唱哪吒母親買咗二佰張票,如果演劇你話買幾多張票?(=)主事人現在靠兒童班食糊而唧吒仔咁紅四圍去演出,如果唔馬住佢亞媽容セ易不在ハ和玩?

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.246 )
日期:2007/06/22 19:55

我同意不吐不快說(學院是學習的地方)在八和粵劇學院真係學到嘢,由其是學奸角最出色!因為有個好導師! (拍掌) (拍掌) (拍掌)

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.247 )
日期:2007/06/22 21:46
留言者:yy

咪連細路仔的兒童班都攪咁多是非啦,放過他們吧!大人們。。

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.248 )
日期:2007/06/23 01:05
留言者:粵劇人

買200張戲票,我唔係好相信啦!!!~~
有冇200個朋友都肯去睇先!!
200??想搵夠200個人都難啦~~

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.249 )
日期:2007/06/23 02:12
留言者:嘩嘩

我睇法眼同呀一最多是非
講多d, 或者作多d, 得個聽字都幾好.
隔岸觀火幾好睇,
講口既牙痕,
聽口既耳痕,
睇口既眼痕,
我都好痕抓抓抓.... (歡笑) (歡笑) (表情12) (表情12) (表情37) (表情37)

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.250 )
日期:2007/06/23 05:55

是非人好過唔係人

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.251 )
日期:2007/06/23 10:27
留言者:

我呀一講既全部冇老作!
789)) 唔夠膽出黎長篇大論寫,就改名話人講是非
(表情12)
仲成日叫人搽藥膏, 死性不改呀你 ! (表情12)

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.252 )
日期:2007/06/23 10:30
留言者:呀一

弊~~打漏左個"一"字 tim (表情37)
我呀一叫得呀一, 就唔會改名話人.

Page: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] < 回上一頁

- 阿立粵曲天地 -
聲明

阿立粵曲天地(以下稱本網)所有留言區是以即時上載留言的方式運作,本網對所有留言的真實性、完整性及立場,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網之立場,讀者不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,讀者若因信賴留言而招致任何損失,本網概不負責。 由於所有留言區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題或涉及任何侵權行為,請聯絡本網。本網有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,亦不可上載任何侵權文章,照片,曲詞,錄音及影片,敬請自律。 所有網內留言或文章,留言者均不可保留文章或留言的個人或非個人版權權利,惟他人如需在別處引述或登出,請註明出處。