投稿一覽 > 過往記錄 > 瀏覽內容
請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好?
日期:2006/10/13 16:44
留言者:初哥

我想學吓做手和提高唱功, 請問有無人知道八和粵劇學院是否教得好? 抵玩? 依家報名得唔得? 是否接受插班生?

Page: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] < 回上一頁

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.32 )
日期:2006/11/02 16:31
留言者:elly

路人乙,

唔係唔想講, 而係我地的學院係無名架, 只係我地十幾個人一齊請鄭老師教架乍. 你估得無錯, 就係係打小人對面, 銀行樓上

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.33 )
日期:2006/11/02 16:52
留言者:浪峰

Hi,elly.你好.
請問每月學費幾多呢,一個月返幾堂.我是生可以嗎? (表情11) (表情11)

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.34 )
日期:2006/11/02 16:55
留言者:vivian

elly,
唔好理d人啦,成日間中就有d搞事者出現,唔係無名架,不過係一group人請梅姐教。
你咪上當呀,一開左名同價錢,就會犯規,賣左廣告架啦!真係唔明,有d人見人傾得開心又唔得既,你估個兩位人兄真係有心學咩,佢地名都用假到唔假既,士九哥,蕉皮黎架,小心呀........呀
yi,
you can email to me, i will talk about學費,其實都好平下架。vkeeleung@gmail.com

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.35 )
日期:2006/11/02 17:16
電郵:mindymunny@yahoo.com.hk

Hi,vivian你好,
我不是衰人,不是來搞事,因我以放下三年沒有玩基功,因工作不配合時間,所以停了三年.現在時間可以所以我再尋找斷續玩基功,請你不要怪你的朋友,我向你對不住,現付上貓一個,我是衷心一片架. (表情11) (表情11) (表情11)

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.36 )
日期:2006/11/02 17:18
留言者:嘉聲

vivian,

真醒! (拍掌)
9號 星期四 會否去高山, 或 下星期五 10號再見

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.37 )
日期:2006/11/02 17:21

浪峰,

己send 你email 啦, 自己check 下啦

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.38 )
日期:2006/11/02 17:24

人心,

你咪當我傻啦, 所以我咪唔講名同$ lor (大笑) (大笑)

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.40 )
日期:2006/11/02 17:58

Hi, elly,
貓以收到,我以貓給你,你收到嗎?請給我知.我好掛住架.我是真真. (表情7) (表情7) (表情7)浪峰上

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.41 )
日期:2006/11/02 18:08

Hi,elly,
真對不住,我因心急寫錯留言者的名,請諒. (表情11) (表情11)

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.42 )
日期:2006/11/02 18:45
留言者:vivian

浪峰,
我唔係話你呀,你做生架,咁你將來一家好受我地班「女」歡迎,我地缺仔呀!
大師兄,
今個星期唔唔洗返喎,你問問梅姐好喎,9/11是她演出嗎?這天....hehe...我另外有個神秘約會,約左士九哥去....去...去...偷情呀...hahahahaha (大笑) (大笑) (大笑)

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.43 )
日期:2006/11/02 19:24

Hi,vivian.你好.
現在十畫都沒有一.不知老師收不收我.因我唯一想學水袖,我多數做文場的.之前三年前我幫帥姐做長劇.寶蓮橙長劇.我是做太師爺的子.奏官保.全場最多掌聱就是這場短短20分鍾笑料.一大班長者給掌聱.直到現在我永遠都留深印象.因是我第一次做.架. (表情7) (表情7) (表情7)

Re: 請問有無人知道八和粵劇培訓班好唔好? ( No.46 )
日期:2006/12/08 00:02
留言者:ivy

八和演出機会甚多,可以入讀。

Page: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] [17] [18] [19] [20] [21] [22] < 回上一頁

- 阿立粵曲天地 -
聲明

阿立粵曲天地(以下稱本網)所有留言區是以即時上載留言的方式運作,本網對所有留言的真實性、完整性及立場,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網之立場,讀者不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,讀者若因信賴留言而招致任何損失,本網概不負責。 由於所有留言區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題或涉及任何侵權行為,請聯絡本網。本網有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,亦不可上載任何侵權文章,照片,曲詞,錄音及影片,敬請自律。 所有網內留言或文章,留言者均不可保留文章或留言的個人或非個人版權權利,惟他人如需在別處引述或登出,請註明出處。