投稿一覽 > 過往記錄 > 瀏覽內容
御玲瓏/康華
日期:2007/07/27 22:46
留言者:lucy

大家覺得御玲瓏和康華是否近年最有實力的新晉花旦?有看過她們的戲嗎?我看過兩位小妮子的演出,不錯的!!值得支持 (大笑)

Page: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] < 回上一頁

Re: 御玲瓏/康華 ( No.60 )
日期:2007/08/24 02:46
留言者:路人

有無人今晚去了高山看康華演出?????????

Re: 御玲瓏/康華 ( No.61 )
日期:2007/10/07 00:35
留言者:鬼仔

之前7月30日老戲迷說過康華同玲龍既父母冇只係為0左自己細個0既理想~~你又有冇想過他們就你愛錫佢地既兒女~~先至俾佢地行佢地喜歡既路~~人家既屋企野又知幾多~難道你是他們家中的賓賓~~會清楚他們說什麼??人家既野你又管~不如你又管下特首屋企人呀~~叫特首老婆唔好俾特首做囉~~以你之前既理論~可能係佢老婆想佢做特首~人家既野咁清楚~好想知你係唔係做私家貞探~~哈哈哈~傻仔!!!!!!
你話你老~~我老你幾百年呀~~老戲迷~~
你話你識lee 奇fung~~我夠膽話我前世係千里駒喇~~小d d呵呵~~

Re: 御玲瓏/康華 ( No.62 )
日期:2007/10/07 00:50

你成日針對d後生~~你又叫老戲迷~~你一d都唔得囉~~
你只係批評康華玲瓏~~又唔見你講下朝輝??
真好好懷疑你就係頂頂大名既lo fa ko~~
不過真係好開心你批評佢地~唔講朝輝~
咁樣康華同玲瓏可以進步~~我為他們充心謝謝你~~

Re: 御玲瓏/康華 ( No.63 )
日期:2007/10/07 01:54
留言者:觀衆

禦玲瓏/康華這兩個孩子自幼就在舞台上打滾~且不理是否她們本人意願,還是還她們父母未了既心結,這時間上的付出與汗水,都值得我等觀衆既肯定.
但舞台是現實與殘酷的,觀衆當初的寬容也會慢慢變成苛刻,初生牛犢的激情已經滿足不了觀衆的要求,這一點我相信她們自己最清楚.

事實擺在眼前,前者太無特色,後者太有特色,都是她們最大的問題.希望她們認清自我,少走冤枉路.

Re: 御玲瓏/康華 ( No.64 )
日期:2007/10/07 04:13
留言者:woonyinli
電郵:mom3978@hotmail.com

給年青人多些鼓勵支持 (好!)

Re: 御玲瓏/康華 ( No.65 )
日期:2007/10/07 22:35

觀眾:
好想問你一句~~何謂前者太無特色,後者太有特色?
請指明一下~~

Re: 御玲瓏/康華 ( No.66 )
日期:2007/10/07 23:59

老戲迷~你係邊呀~~好掛住你呀~
我等著你回來~~~我等著你回來~
你係唔係去左做貞探查人地家底~~
我等你呀~~
掛念你呀~啜啜~~kiss

Re: 御玲瓏/康華 ( No.67 )
日期:2007/10/08 00:03
留言者:antie~bo bo

我好鐘意康華同玲瓏~~佢地就應該入朝輝喇~~
唔係朝輝會變晚霞or殘輝~~
不過呀輝仔~~bobo我一定support你呀~~
MY HONEY~~

Re: 御玲瓏/康華 ( No.68 )
日期:2007/10/08 09:20
留言者:sun 仔

各位所說的康華係唔係無線最近在舞動全城演反角的康華?

Re: 御玲瓏/康華 ( No.69 )
日期:2007/10/08 09:49

唔係~係新晉既年青花旦~~
你唔知既~???

Re: 御玲瓏/康華 ( No.70 )
日期:2007/10/08 11:36
留言者:B女

sun 仔
你係咪鐘意睇大戲架,康華你都唔識,佢好有花旦相架,人仔細細,功架十分了得,唔信就要睇吓啦,25/10同26/10高山有得睇呀!不過要買飛,冇飛派架喎。

Re: 御玲瓏/康華 ( No.71 )
日期:2007/10/08 13:24

B女~~
你好鐘意康華GA?~~

Page: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] < 回上一頁

- 阿立粵曲天地 -
聲明

阿立粵曲天地(以下稱本網)所有留言區是以即時上載留言的方式運作,本網對所有留言的真實性、完整性及立場,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網之立場,讀者不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,讀者若因信賴留言而招致任何損失,本網概不負責。 由於所有留言區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題或涉及任何侵權行為,請聯絡本網。本網有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,亦不可上載任何侵權文章,照片,曲詞,錄音及影片,敬請自律。 所有網內留言或文章,留言者均不可保留文章或留言的個人或非個人版權權利,惟他人如需在別處引述或登出,請註明出處。