投稿一覽 > 過往記錄 > 瀏覽內容
御玲瓏/康華
日期:2007/07/27 22:46
留言者:lucy

大家覺得御玲瓏和康華是否近年最有實力的新晉花旦?有看過她們的戲嗎?我看過兩位小妮子的演出,不錯的!!值得支持 (大笑)

Page: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] < 回上一頁

Re: 御玲瓏/康華 ( No.96 )
日期:2007/10/15 23:27
留言者:鬼仔~

劍麟都有呀~~~

Re: 御玲瓏/康華 ( No.97 )
日期:2007/10/16 00:32
留言者:101

有飛派嗎? (表情36) (表情36)

Re: 御玲瓏/康華 ( No.98 )
日期:2007/10/16 00:40
留言者:早晨

101 你想問朝輝有冇飛派,定係康華10月尾係高山做個2日有冇飛派呀
到了今時今日重問有冇飛派
如果D人重不停派飛,觀眾又不停拿免費飛
咁你叫D粵劇演員食咩呀
D人重不停派飛,粵劇就完啦

Re: 御玲瓏/康華 ( No.99 )
日期:2007/10/16 01:02
留言者:101

我想睇免費戲,如果你又想做靚個場,雙贏局面啦.都係問下,無迷算咯..

Re: 御玲瓏/康華 ( No.100 )
日期:2007/10/16 09:03
留言者:鬼仔

你咁樣問好唔尊重人地囉!!
人地做戲係求藝術同真正既觀眾!!
做觀眾亦應該買票喇!!因為人地係專業,係工作黎!!
派票只係有錢太太們既玩意!!

Re: 御玲瓏/康華 ( No.101 )
日期:2007/10/16 10:19
留言者:捧場客

有咩? 可能唔夠劍英咁有睇頭, 所以錯過左 (歡笑)

Re: 御玲瓏/康華 ( No.102 )
日期:2007/10/17 00:33
留言者:觀眾...

捧場客 劍麟做楊五郎呀
同個武師打左一段野 你唔認得咩

Re: 御玲瓏/康華 ( No.103 )
日期:2007/10/17 00:38
留言者:無名

這個主題係御玲瓏/康華,點解講講下變左其他野????? (沉思)

Re: 御玲瓏/康華 ( No.104 )
日期:2007/10/17 03:24
留言者:失眠過客

(大笑)

Re: 御玲瓏/康華 ( No.105 )
日期:2007/10/17 23:09
留言者:鬼仔

唔緊要喇~大家都係傾計~~

Re: 御玲瓏/康華 ( No.106 )
日期:2007/10/26 02:04
留言者:睇戲既人

我今日去睇康華,我覺得幾好呀,佢都梁漢威做都幾好呀!
把聲又靚!

Re: 御玲瓏/康華 ( No.107 )
日期:2007/10/26 03:52
留言者:小天使

我都覺得呀!康華好靚呀! (好!)

Page: [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] < 回上一頁

- 阿立粵曲天地 -
聲明

阿立粵曲天地(以下稱本網)所有留言區是以即時上載留言的方式運作,本網對所有留言的真實性、完整性及立場,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網之立場,讀者不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,讀者若因信賴留言而招致任何損失,本網概不負責。 由於所有留言區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題或涉及任何侵權行為,請聯絡本網。本網有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,亦不可上載任何侵權文章,照片,曲詞,錄音及影片,敬請自律。 所有網內留言或文章,留言者均不可保留文章或留言的個人或非個人版權權利,惟他人如需在別處引述或登出,請註明出處。