投稿一覽 > 過往記錄 > 瀏覽內容
龍劍笙.梅雪詩
日期:2005/11/11 11:20
留言者:big

請問有冇人睇過佢地兩個人做嘅西樓錯夢
因為我買唔到飛,希望大家話俾我聽佢倆人做成點
待他們在一月演出時再撲飛

Page: [1] [2] < 回上一頁

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.7 )
日期:2005/11/18 10:14

請問一聲你地知唔知道12月4日係邊度買飛,
有人話係通利琴行,城市電腦售票處冇得買,
又知唔知幾多錢一張飛

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.8 )
日期:2005/11/18 22:45
留言者:思菩
網頁:http://ceipui.spymac.com

big: 建議你去刨冰室的留言板處問﹐我想你會得到更多回應。

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.9 )
日期:2005/11/18 23:27
留言者:金吉

”聽人講阿嗲第一場件衫給人一種好論盡的感覺喎﹖唔知而家轉了冇﹖”

我睇到都係咁論盡,好醜怪!!個婢女同舞女的服飾都靚過佢!
還有時常上落樓梯,動作都好......鞋!算係一大敗筆.

”會玉” 就係叔夜中狀元遊街重見素徽那場,亞刨表演有火.

不過劇情就唔係幾通,有D搵戲黎做感覺.
因素徽其實無做甚麼對不起叔夜的事,全部都係叔夜發夢及想當然諗出來.

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.10 )
日期:2005/11/19 09:29

思菩:
謝謝你,我已經問梗啦!

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.11 )
日期:2005/11/19 12:51

關鍵是素徽錯投空書﹐他醒後己迷迷惘惘﹐再見空書回絕﹐就。。。做戲咁做咯~ (大笑) 還做戲咁做是﹐見一次就能結終生情﹖得唔得架﹖ (表情4)

你有冇聽過任白的全板"西樓"呀﹖是長氣些﹐但我覺細俐及有味道。希望雛鳳版不會因就時間關係而減去太多情節啦﹗

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.12 )
日期:2005/11/20 18:01
留言者:1010
電郵:kymok2@yahoo.com.hk

思菩:請問你在那裹聽過任白的西樓?我都好想聽, (表情11)

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.13 )
日期:2005/11/23 00:49

1010: please check email!

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.16 )
日期:2005/11/24 00:32

思菩 我攪唔掂個網,希望過兩天等我個女帮我,先謝你

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.17 )
日期:2005/11/25 07:10

思菩,謝謝,自當專重閣下 (表情7)

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.18 )
日期:2005/12/14 00:09
留言者:小玉郎
電郵:jag12@netvigator.com

思菩:

我都好想聽任白的西樓, 未知能否以曲相贈呢?先謝過。

小玉郎 (表情11)

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.19 )
日期:2005/12/14 19:23
留言者:威猛虎
電郵:wheeltiger2002@yahoo.com

敬啟者;

(表情11)我也想聽任白的西樓,請問可以send給我嗎?

謝謝

祝安康

Re: 龍劍笙.梅雪詩 ( No.20 )
日期:2005/12/15 22:19
留言者:
電郵:azzx2005@yahoo.com.hk

思菩:
任白的全板"西樓"我也想要呀
請問可以send給我嗎?
謝謝

Page: [1] [2] < 回上一頁

- 阿立粵曲天地 -
聲明

阿立粵曲天地(以下稱本網)所有留言區是以即時上載留言的方式運作,本網對所有留言的真實性、完整性及立場,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網之立場,讀者不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,讀者若因信賴留言而招致任何損失,本網概不負責。 由於所有留言區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題或涉及任何侵權行為,請聯絡本網。本網有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,亦不可上載任何侵權文章,照片,曲詞,錄音及影片,敬請自律。 所有網內留言或文章,留言者均不可保留文章或留言的個人或非個人版權權利,惟他人如需在別處引述或登出,請註明出處。