投稿一覽 > 過往記錄 > 瀏覽內容
假如我是第一百萬個訪客
日期:2007/12/17 15:37
留言者:waterboat
電郵:kufiem@yahoo.com.hk

值得慶賀的大日子正要來臨,阿立粵曲天地即將誔生第一百萬個訪客,如果那個是我....嘩!我會開枝香檳(仙鹿牌香檳仔)為阿立網、為自己高興一番,作為前資深會員(會員編號10名內)我目覩立網經歷幾許風雨,但又帶來無限的歡樂,無可置疑阿立粵曲天地正蓬勃發展中,透過不斷改革當令此網頁更發揚光大。另外我預計在接近一百萬數字之前,每日訪客人數或會突然增加,稍一不留神便不能見證這一個值得紀念的時刻,現懇請網主考慮公佈誰人及何時獲此榮耀成為阿立粵曲天地第一百萬個訪客,以便大家一齊歡渡這慶典及帶來的喜悅。

Page: [1] [2] [3] [4] [5] [6] < 回上一頁

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.5 )
日期:2007/12/18 22:46
留言者:waterboat

感謝網主阿立的恊助。根据hotrank內數字推算,本週末或會衝破一百萬,本網各動畫專家可會除制作煙花等等外,再有一張動畫證書頒予該訪客,那就更熱鬧了,該幸運兒會是紐約、澳洲、英國、新加坡、越南、廣東、香港.............網友?

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.6 )
日期:2007/12/19 13:54
留言者:qq...

假如我有幸是第一百萬個訪客,就會摷晒床下底同柜顶啲存货出嚟,分晒佢! (表情7) (表情7) (表情7) (大笑) (大笑) (大笑)

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.7 )
日期:2007/12/19 15:59
留言者:龍 兒

Q Q 靚 女 :

嘩 !!! 有 好 野 分 呀 ,

記 得 預 一 份 俾 我 ;

先 講 聲 " 多 謝 了 " !

龍 兒 (大笑) (大笑) (大笑)

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.8 )
日期:2007/12/19 15:59
留言者:牛奶妹

qq...

(大笑) (大笑) (大笑)我都排隊...記得唔好漏低牛奶妹.. (大笑) (大笑) (大笑)你床下底嗰箱金銀珠寶.

牛奶妹 (大笑)

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.9 )
日期:2007/12/19 18:22
留言者:san
電郵:sanlau8@gmail.com

Q Q 靚 女 :
我好想娟落你的床下底尋寶.你的床下底在那裡?????
(大笑) (大笑) (大笑)

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.10 )
日期:2007/12/19 18:35
留言者:花枝

假如我有幸是第一百萬個訪客… (大笑)

我會幫QQ…摷晒床下底同柜顶啲存货出嚟,分晒佢!… (大笑)

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.11 )
日期:2007/12/19 20:32
留言者:qq靚靚爺爺迷

qq...:假如你有幸是第一百萬個訪客,就等佢地( 龍 兒、 牛奶妹、san、花枝 )摷晒床下底同柜顶囍s货出

薄A分晒佢!… 之後由我娟落你的床下唔出黎! (表情37) (表情37) (表情37)

(大笑) (大笑) (大笑) (大笑) (大笑)

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.12 )
日期:2007/12/19 20:41
留言者:兒歌

qq...靚靚靚...

qq靚靚爺爺迷話:假如你有幸是第一百萬個訪客,就等佢地( 龍 兒、 牛奶妹、san、花枝 )摷晒床下底同柜顶囍s货出薄A分晒佢!… 之後由我娟落你的床下唔出黎!
咁兒歌選擇要晒間房,話之床下底定櫃底,連埋qq靚靚爺爺迷、 龍 兒、 牛奶妹、san、花枝....,一於有殺錯冇放过! 哈哈!先行謝過了(官話)!

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.13 )
日期:2007/12/19 21:11
留言者:初哥

qq仔爺爺,

qq靚靚爺爺迷話:假如你有幸是第一百萬個訪客,就等佢地( 龍 兒、 牛奶妹、san、花枝 )摷晒床下底同柜顶囍s货出薄A分晒佢!… 之後由我娟落你的床下唔出黎!

初哥就攞支大竹星,喺張床度起勢棟…係咁棟…猛咁棟……qq靚靚爺爺迷,問你死未 (大笑) (大笑) (大笑)

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.14 )
日期:2007/12/19 23:37
留言者:龍 兒

哈 哈 !!!

預 祝 Q Q 靚 女

做 到 第 一 百 萬 ,

大 家 都 有 野 分 !

(好!) (好!) (好!) (好!) (好!)
(好!) (好!) (好!) (好!) (好!)

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.15 )
日期:2007/12/20 07:52
留言者:小珍子

qq仔爺爺:

有嘢分,唔好漏咗呆!!!

(表情37) (表情37) (表情37)

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.16 )
日期:2007/12/20 08:09
留言者:qq/qq仔

Re: 假如我是第一百萬個訪客 ( No.6 )
日期:2007/12/19 13:54
留言者:qq...
假如我有幸是第一百萬個訪客,就會摷晒床下底同柜顶啲存货出嚟,分晒佢!

.........嘩!唔通呆病左幾日,揾左邊隻孖褸做代言人?? (大笑)
同qq熟D嘅朋友都知,q頭最鍾意他他條,摷晒床下底同柜顶啲存货出嚟 ok,
不過你地要等噃!! (大笑)

代q留言....日期:2007/12/19 13:54...= 生蕃薯時間晚上 9:54... (沉思), 最近最曳曳係丹尼C江,
哼哼。。唔洗審啦!係你啦!不過你應不知呆床下底噃.. (沉思)...都係頑皮龍兒似D啦! (大笑)

Page: [1] [2] [3] [4] [5] [6] < 回上一頁

- 阿立粵曲天地 -
聲明

阿立粵曲天地(以下稱本網)所有留言區是以即時上載留言的方式運作,本網對所有留言的真實性、完整性及立場,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網之立場,讀者不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,讀者若因信賴留言而招致任何損失,本網概不負責。 由於所有留言區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題或涉及任何侵權行為,請聯絡本網。本網有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,亦不可上載任何侵權文章,照片,曲詞,錄音及影片,敬請自律。 所有網內留言或文章,留言者均不可保留文章或留言的個人或非個人版權權利,惟他人如需在別處引述或登出,請註明出處。