投稿一覽 > 討論內容
譚穎倫做戲
日期:2010/01/07 02:42
留言者:Mary Wong

譚穎倫做折梅巧遇同百花亭贈劍好好好正啊!!! (拍掌) (拍掌) (拍掌)

修正或封鎖

Page: [1] [2] [3] < 回上一頁

Re: 譚穎倫做戲 ( No.5 )
日期:2010/01/07 23:29
留言者:Lisa

大契, 講真十六歲人仔算係感架喇, 何況佢好用心去演, 又要番學, 又要練功, 算係感喇!~ (好!)

修正或刪除

Re: 譚穎倫做戲 ( No.6 )
日期:2010/01/22 00:48
留言者:哈哈

( 違規留言已被網主刪除。)

修正或刪除

Re: 譚穎倫做戲 ( No.7 )
日期:2010/01/21 23:01
留言者:mary wong

有女朋友,但仲有返學啩...... (沉思)

修正或刪除

Re: 譚穎倫做戲 ( No.8 )
日期:2010/01/21 23:05
留言者:Crystal

隔禁耐都拎番黎講, 唔係太好喎! 無憑無證唔好亂講喎! 好影響人喎! (表情12)

修正或刪除

Re: 譚穎倫做戲 ( No.9 )
日期:2010/01/21 23:15
留言者:Lisa

咪就係, 又唔關你地事, 有無影響你地, 怕拖人之常情, 又唔係打家劫舍, 何必咬住唔放呢!!!! (表情18)

修正或刪除

Re: 譚穎倫做戲 ( No.10 )
日期:2010/01/22 13:40
留言者:粵劇愛好者

no:6留言被删除!大快人心 (大笑)!

修正或刪除

Re: 譚穎倫做戲 ( No.11 )
日期:2010/02/11 06:52
留言者:小妍

佢仲唱緊子喉個時我有同佢唱過一次打金枝, 佢好得意, 好有表意欲.... =]

修正或刪除

Re: 譚穎倫做戲 ( No.12 )
日期:2010/03/17 21:21
留言者:timpoon
電郵:timpoon19950313@GMAIL.COM

個次睇佢做<龍鳳爭掛帥之洞房>同<白龍關下>勁好睇,佢而家教緊我地班小朋友基功,幾好架^.^

修正或刪除

Re: 譚穎倫做戲 ( No.13 )
日期:2010/03/18 00:54
留言者:kwan

有次喺高山睇到譚穎倫演唱有板有眼,台上見佢穿上西装好老成,到後台換番T恤短衭好似鄰家大細佬,聽說他好像是17歲吧?喺那兒可以見到佢教D小朋友?我都想睇吓呢!真喺好開心因為難得又多個青年熱愛粵劇啊!!我希望下次可以同佢倾吓計映幅相. (微笑)

修正或刪除

Re: 譚穎倫做戲 ( No.14 )
日期:2010/03/18 21:08
留言者:timpoon
電郵:tim19950313@gmail.com

kwan,

佢而家係元朗劇院教我地,佢6月6日同我地做折子戲,佢做<龍鳳爭掛帥之洞房>,我就做<俏潘安之店遇>,有空就來看看吧!

修正或刪除

Re: 譚穎倫做戲 ( No.15 )
日期:2010/03/23 16:26
留言者:123

18號睇東昇, 佢做下欄, 一d 站相都冇 ! 仲話教人? 基功有幾好呢 ? 最基本都唔得 !

修正或刪除

Re: 譚穎倫做戲 ( No.16 )
日期:2010/03/23 23:06
留言者:Mary Wong

樓上的朋友說錯啦,你知嗎?他早上要上學,晚上要做戲係好辛苦ga,他可以捱到e經好好啦,仲要咁話他,有冇搞錯啊???? (憤怒) (表情40)

修正或刪除

Page: [1] [2] [3] < 回上一頁

主題 排列前端
姓名
你的電郵地址
現在心情 自定心情圖片網址 *心情圖片預覽表
留言密碼 (刪除或修改留言使用)
內容 (歡笑) (微笑) (大哭) (表情4) (大笑) (表情6) (表情7) (好!) (拍掌) (沉思) (表情11) (表情12) (表情13) (表情14) (表情15) (表情16) (表情17) (表情18) (表情19) (表情20) (表情21) (表情22) (表情23) (表情24) (表情25) (表情26) (表情27) (表情28) (表情29) (表情30) (表情31) (表情32) (表情33) (表情34) (表情35) (表情36) (表情37) (表情38) (表情39) (表情40) (表情41) (表情42) (喜悅) (滿意) (忍笑) (狂笑) (冷酷) (淺笑) (迷茫) (憂愁) (自傲) (驚訝) (大喊) (哭泣) (憤怒) (困惑) (蠱惑) (閉嘴)

Cookie 保存

- 阿立粵曲天地 -
聲明
阿立粵曲天地(以下稱本網)所有留言區是以即時上載留言的方式運作,本網對所有留言的真實性、完整性及立場,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網之立場,讀者不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,讀者若因信賴留言而招致任何損失,本網概不負責。 由於所有留言區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題或涉及任何侵權行為,請聯絡本網。本網有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,亦不可上載任何侵權文章,照片,曲詞,錄音及影片,敬請自律。 所有網內留言或文章,留言者均不可保留文章或留言的個人或非個人版權權利,惟他人如需在別處引述或登出,請註明出處。