注意:這編討論暫時封鎖,不可加入新的投稿留言。
投稿一覽 > 討論內容
劉艷華粵曲教材選集
日期:2007/04/01 22:17
留言者:Yi

請問邊度有得買 "劉艷華粵曲教材選集" ?

修正或封鎖

Page: [1] [2] < 回上一頁

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.11 )
日期:2007/06/18 22:23
留言者:san

想幫都係吾成功 http:hk.geocities.com/phyllis21aug/yim-wah.htm>

修正或刪除

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.12 )
日期:2008/07/09 11:58
留言者:琼琼
電郵:iamgood.girl@163.com
網頁:http://iamgood.girl.blog.163.com/edit/

(拍掌) (拍掌) (拍掌)劉老師既曲我都好鐘意啊,宜家聽見你地講話總有書講解添緊系想要喇,但系我系廣州點樣買到呢,廣州好少劉老師既碟賣架,只有上網聽下,有點又唔卑下載,各位劉艷華既粉絲啊,如果你有劉老師既曲(音頻j)請你發來依個郵箱啊:iamgood.girl@163.com。
弘揚粵曲文化最起碼就應該資源共享嘛,各位話系唔系?? (微笑) (微笑)

修正或刪除

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.13 )
日期:2008/07/09 23:47
留言者:朝雲

琼琼 曲友:

1982年 曹秀琴、吳國華《梅開二度》第二場【梅開二度】、第四場【重台恨別】
兩場視頻 好精彩!!! (好!) (好!) (好!) (拍掌) (拍掌) (拍掌) (好!) (好!) (好!)

修正或刪除

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.14 )
日期:2008/07/15 19:24
留言者:玉兒

朝 雲 師 姐 :

嘻 嘻 ...
我 徵 得 劉 師 傅 之 首 肯 同 意 ,
讓 我 送 她 唱 的 歌 曲 給 朋 友 !

玉 兒 (拍掌) (拍掌) (拍掌) (拍掌) (拍掌)

修正或刪除

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.15 )
日期:2008/07/15 23:05

玉兒:

老師有冇同您講:您辦事,我放心! (表情37) (表情37) (表情37)

呵呵!我還有好多錄音帶 未轉mp3 ......

(喜悅) (喜悅) (喜悅)

修正或刪除

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.16 )
日期:2008/07/16 00:56
留言者:玉 兒

朝 雲 師 姐 :

聽 您 咁 講 , 係 唔 係 想 叫 小 師 妹 代 勞 呢 ?

您 唔 驚 我 食 嘢 唔 做 嘢 , 做 嘢 打 爛 嘢 呀 !

玉 兒 (表情6) (表情6) (表情6) (表情6) (表情6)

修正或刪除

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.17 )
日期:2008/07/16 21:36

玉兒:

嘻嘻!搭錯線 ...... (表情6) (表情6) (表情6)

我以為您講緊其他的私伙錄音 ...... (迷茫) (迷茫) (迷茫)

修正或刪除

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.18 )
日期:2008/10/18 00:20

原來《劉艷華粵曲教材選集》早已售罄,

最後兩本亦已捐贈予 香港中央圖書館 了la ...... (喜悅) (喜悅) (喜悅)

修正或刪除

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.19 )
日期:2008/10/18 01:11
留言者:玉兒
網頁:http://bytf.4ever-host.net/

朝 雲 師 姐 :

劉 艷 華 老 師 已 將 她 的 兩 本 著 作 送 給 粵 曲 之 友 ,

讓 海 內 外 喜 歡 粵 曲 之 網 友 能 下 載 分 享 她 心 得 !

玉 兒 (微笑) (微笑) (微笑) (微笑) (微笑)

修正或刪除

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.20 )
日期:2014/03/11 11:28
留言者:Amy Leung

(表情17)

修正或刪除

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.21 )
日期:2014/03/11 12:14
留言者:辛奇士

试试打电话畀联艺28560119睇吓有无货?

(表情16)

修正或刪除

Re: 劉艷華粵曲教材選集 ( No.26 )
日期:2014/07/01 15:15
留言者:蛇仔明

边班友咪放垃圾搅搅震!

(表情40) (表情24)

修正或刪除

Page: [1] [2] < 回上一頁

- 阿立粵曲天地 -
聲明

阿立粵曲天地(以下稱本網)所有留言區是以即時上載留言的方式運作,本網對所有留言的真實性、完整性及立場,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網之立場,讀者不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,讀者若因信賴留言而招致任何損失,本網概不負責。 由於所有留言區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題或涉及任何侵權行為,請聯絡本網。本網有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,亦不可上載任何侵權文章,照片,曲詞,錄音及影片,敬請自律。 所有網內留言或文章,留言者均不可保留文章或留言的個人或非個人版權權利,惟他人如需在別處引述或登出,請註明出處。