投稿一覽 > 過往記錄 > 瀏覽內容
可錄音帶的 MD機
日期:2006/12/01 10:48
留言者:ANNA
電郵:annayeung127@gmail.com

曲友們 :
知唔知邊度有 可用咪頭錄音的 MD 機賣, 請告知小妹. 因我部機瓜左, 好慘. 謝謝!

(大哭) (大哭)

Page: [1] [2] < 回上一頁

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.6 )
日期:2006/12/08 23:13
留言者:花花

AnnA:

可以錄音之MD機是行貨有原裝保養,還是水貨無保養?是否 NET MD呢?

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.7 )
日期:2006/12/15 08:56
留言者:lingling

Anna 花花 我今日已去過深水埗 問過但佢話 sony md mz-920 機要 $1980 佢話 sony可錄音 可 long play 冇 $1700 咁平喎~ 另外有 sharp md (DR 77) 機 要 $1780 sony 係最新既貨喎~全是水貨~ Anna 請問你是否好早前買呢 又或者你 不是呢個 型號呢~定你不是在深水埗那間買呢~

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.8 )
日期:2006/12/15 17:49
留言者:傻人

有無人真係買過MD機, 我擔心會係舊機番新

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.9 )
日期:2006/12/15 19:27
留言者:bobo
電郵:bobo213213@gmail.com

(微笑) (微笑) (微笑)
傻人:
有的新,md機.700元有錄音.又可以將歌輸入電腦成文件夾的. (表情37)
bobo

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.10 )
日期:2006/12/16 00:40
留言者:傻人

請問是否可以加外置咪來錄音呢?是那品牌及型號?
我見新出的MD全都沒有這功能, 只可用USB線錄電腦的音樂.

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.11 )
日期:2006/12/17 16:09

lingling

謝謝!

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.12 )
日期:2006/12/17 21:58
留言者:May
電郵:mayfan0914@gmail.com

嘩!md機喎,咁平,邊度有得買,什麼牌子?
May

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.13 )
日期:2006/12/20 21:12

我都想知!

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.14 )
日期:2006/12/20 22:00
留言者:fa.ichi

預埋我,我都想知?

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.15 )
日期:2006/12/21 00:10
留言者:小明

咪走寶!預埋我,我都想知?

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.16 )
日期:2009/01/05 02:47
留言者:gjuyther
電郵:hswkmd@wupcpg.com

z4gxZb gylbjocpbwpg, [url=http://alassmukokxo.com/]alassmukokxo[/url], [link=http://hymljzmkpquw.com/]hymljzmkpquw[/link], http://elxvrjmrsshb.com/

Re: 可錄音帶的 MD機 ( No.17 )
日期:2009/02/26 18:24
留言者:kitata
電郵:kitata_123@yahoo.com.hk

(拍掌)

Page: [1] [2] < 回上一頁

- 阿立粵曲天地 -
聲明

阿立粵曲天地(以下稱本網)所有留言區是以即時上載留言的方式運作,本網對所有留言的真實性、完整性及立場,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網之立場,讀者不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,讀者若因信賴留言而招致任何損失,本網概不負責。 由於所有留言區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題或涉及任何侵權行為,請聯絡本網。本網有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,亦不可上載任何侵權文章,照片,曲詞,錄音及影片,敬請自律。 所有網內留言或文章,留言者均不可保留文章或留言的個人或非個人版權權利,惟他人如需在別處引述或登出,請註明出處。