投稿一覽 > 過往記錄 > 瀏覽內容
請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和?
日期:2007/06/08 19:10
留言者:乜乜

細看多篇老非君文字,總之係八和同嗰個編劇,就係唔係都攻擊,到底佢係唔係思覺失調,定係妒忌心大過天,還是八和欠佢一千萬唔肯還,嗰個編劇切咗佢條尾,所以想抽佢出離,睇吓係唔係用假名就可以亂離.
另一方面,老非君唔係完全唔識嘢,會唔會係後有面啲個人競爭,所以蓄意中傷,所以設問求證.

Page: [1] [2] < 回上一頁

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.6 )
日期:2007/06/10 17:20
留言者:師傅

我話老非是在這網頁的有勢力人仕,我多次指出她的誤導和錯處都給無理删除啦。

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.7 )
日期:2007/06/10 23:40

咁就要問阿立哥啦.
到底佢係唔係嗰個Flora?

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.8 )
日期:2007/06/11 00:12
留言者:口痕友

唉!!! 做咩要在這兒估人家是誰? 執迷不悟,且越走越歪!!!

呢個 TOPIC 好無聊!!!?

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.9 )
日期:2007/06/11 00:20

咁師傅仔話佢喺呢度橫行無忌喎?

其實我都係覺得先至會問,咁如果網主任由佢不理事實攻擊人,又或者可以為佢刪除人地啲嘢,咁想落都係唔公平.

如果阿立哥見到老非再係咁,就不如請佢刪返佢轉頭,就唔會有人想問佢係邊個.

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.10 )
日期:2007/06/11 00:26
留言者:口痕友

網上的留言,除留言者本人,根本無法查證是否事實,概因觀點與角度不同!!
但如有人身政擊,就一定要批判及把留言刪除!!

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.11 )
日期:2007/06/11 00:39
留言者:師父仔

乜乜先生

請寫清楚些,那位叫師傅,並不是吾人也。
(表情11)

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.12 )
日期:2007/06/11 01:05

佢話叫師傅,唔係叫師父仔.
我喺其他欄目確係見過佢向網主抗議,問點解刪咗佢同老非啲爭論,你翻查便知道.
佢係乜誰,你真係問到乜乜啦. (沉思)

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.13 )
日期:2007/06/20 08:24
留言者:

我估老非係廖玉鳳

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.14 )
日期:2007/06/20 10:51
留言者:Irene

廖玉鳳是甚麽人?邦少,你何以見得呢??

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.15 )
日期:2007/06/20 16:28
留言者:

我阿媽有班朋友係林錦堂嗰度做fan屎,佢地中間有姓廖,英文名叫Flora,聽阿媽講佢識寫曲,仲有收入中央圖書館咁威,所以估係佢. (微笑)

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.16 )
日期:2007/06/23 02:15
留言者:之思姑b

之思姑b愛唱歌,
老非原來係嚤囉,
曾經做戲學唱歌,
點知激壞阿堂哥.

Re: 請問老非君是誰,是否可以挾嫌報復,攻擊八和? ( No.17 )
日期:2007/06/27 02:33
留言者:老非

我老非唔係廖玉鳳,
我曾和廖玉鳳有數面之緣,
廖玉鳳,真不好意思,因我使你被人誤會,
我老非非八和中人,衹是粵劇愛好者,
和八和學院無乜利益関係,更和阿立哥素不相識,
更談不上什麽惡勢力,網上敢言是我作風,完全是我個人觀点,大家各抒己見,互相討論,我係誰人根本不重要。

Page: [1] [2] < 回上一頁

- 阿立粵曲天地 -
聲明

阿立粵曲天地(以下稱本網)所有留言區是以即時上載留言的方式運作,本網對所有留言的真實性、完整性及立場,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網之立場,讀者不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性,讀者若因信賴留言而招致任何損失,本網概不負責。 由於所有留言區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題或涉及任何侵權行為,請聯絡本網。本網有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,亦不可上載任何侵權文章,照片,曲詞,錄音及影片,敬請自律。 所有網內留言或文章,留言者均不可保留文章或留言的個人或非個人版權權利,惟他人如需在別處引述或登出,請註明出處。